Hvad skal du lave i din sommerferie?

Hvis du er mellem 12-16 år, så har vi et rigtig godt forslag. Vi er nemlig glade for at kunne invitere dig på JU SOMMERCAMP med masser af sjove dyr, store maskiner, nye venner og oplevelser, du med garanti aldrig glemmer!

Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem. Uanset, hvad du synes er sjovest, så lover vi, at du får en masse uforglemmelige oplevelser. Om aftenen hygger vi om bålet, du møder en masse nye venner og prøver ting, du helt sikkert aldrig har prøvet før. 

Camp'en foregår på Bredballegård, hvor alle dyr, maskiner og faciliteter også er. Så du bor altså lige midt i, hvor det hele foregår.

Aktiviteter

Vi arbejder hårdt på at sammensætte et spændende program til JU SOMMERCAMP 2020.

Skriv dig op herunder og få besked, når programmet er klar.

Aktiviterne kommer i store træk til at minde meget om dem vi havde camp'en i 2019. Så tag gerne et smugkig, hvis du gerne vil have en idé om, hvad vi skal lave sammen til sommer:

Læs programmet for 2019


Den perfekte julegaveidé

Har du svært ved at finde på den gode julegaveidé til dine børn eller børnebørn? Så er JU SOMMERCAMP den perfekte oplevelsesgave. Hvis du booker plads senest d. 19. december, så giver vi endda hele 33% rabat. Det vil altså sige, at du altså kun skal betale 1000 kr. 

Hvor foregår JU SOMMERCAMP?

Bredballegård
Nymarksvej 65
8320 Mårslet

Overnatning

Du må sove i kostalden eller i maskinhallen mellem vores mange seje traktorer og andet udstyr. Du kan også vælge at tage dit eget telt med. Husk sovepose og liggeunderlag.

Hvornår kan jeg komme på JU SOMMERCAMP?

30. juni - 3. juli, 2020

Hvordan melder jeg mig til?

Klik her for at forhåndstilmelde dig JU SOMMERCAMP 2020:

TILMELD

Hvad koster det?

Hvis du køber senest d. 19. december 2019 får du 33% rabat, og prisen er kun 1000 kr. Herefter er prisen 1.500 kr.