Skolen holder fysisk lukket og perioden er forlænget til og med mandag den 13. april 2020. Vi kan stadig kontaktes på mail og telefon, da alle medarbejdere arbejder hjemmefra. LÆS MERE


Hvad skal du lave i din sommerferie?

Hvis du er mellem 12-16 år, så har vi et rigtig godt forslag. Vi er nemlig glade for at kunne invitere dig på JU SOMMERCAMP med masser af sjove dyr, store maskiner, nye venner og oplevelser, du med garanti aldrig glemmer!

Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem. Uanset, hvad du synes er sjovest, så lover vi, at du får en masse uforglemmelige oplevelser. Om aftenen hygger vi om bålet, du møder en masse nye venner og prøver ting, du helt sikkert aldrig har prøvet før. 

Camp'en foregår på Bredballegård, hvor alle dyr, maskiner og faciliteter også er. Så du bor altså lige midt i, hvor det hele foregår.

Læs programmet for 2020

Hvor foregår JU SOMMERCAMP?

Bredballegård
Nymarksvej 65
8320 Mårslet

Overnatning

Du må sove i kostalden eller i maskinhallen mellem vores mange seje traktorer og andet udstyr. Du kan også vælge at tage dit eget telt med. Husk sovepose og liggeunderlag.

Hvornår kan jeg komme på JU SOMMERCAMP?

30. juni - 3. juli, 2020

Hvordan melder jeg mig til?

Klik her for at forhåndstilmelde dig JU SOMMERCAMP 2020:

TILMELD

Hvad koster det?

Prisen for deltagelse alle fire dage er 1.500 kr. og er inkl. alle oplevelser, kost og logi.

Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde tovholder/madmor på camp'en:

Anne-Marie-Thomassen.jpg
Anne-Marie Thomassen
Underviser
Landbrugsuddannelsen