Individuel kompetenceafklaring (40080)

Varighed
5 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

En individuel kompetencevurdering i AMU er en realkompetencevurdering, der afdækker din viden, dine færdigheder og dine kompetencer med henblik på at finde erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, der passer til dig. Ud fra dine realkompetencer laver vi en individuel AME-uddannelsesplan til dig inden for rammerne af AMU-uddannelserne.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Individuel kompetencevurdering i AMU er realkompetencevurdering, der har til formål at give deltageren anerkendelse for dennes viden, færdigheder og kompetencer som grundlag for videre og tilpasset erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse inden for rammerne af AMU-uddannelserne. Uddannelsesinstitutionen anerkender deltagerens realkompetencer i form af en individuel AMU-uddannelsesplan, udstedelse af AMU-uddannelsesbevis(-er) og/eller AMU-kompetencebevis, når der er grundlag herfor.

Målgruppe

Individuel kompetencevurdering i AMU retter sig mod personer, der arbejder inden for de grønne jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser, og som ønsker at få vurderet og anerkendt deres realkompetencer i forhold til AMU-uddannelserne.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

40080

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere