Kom til fremvisning af anlægsgartnernes svendeprøver torsdag d. 28. oktober kl. 14-19 LÆS MERE

Beregning af strakstilbud (47335)

Varighed
3 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen arbejder vi med at beregne strakstilbud på mindre anlægsgartneropgaver til kunder, som du er i gang med at udføre anlægsgartneropgaver for. Vi beskriver de anlægsgartnerelementer, der indgår i strakstilbuddet og opstiller et enkelt tilbud til kunden.

Fra 1. januar 2020 skal der afsluttes med prøve/test for at bestå og få kursus bevis. Yderligere information omkring prøve/testforhold vil blive givet på kursets første dag.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltagerne kan afgive strakstilbud på mindre anlægsgartneropgaver til kunder, hvor deltageren er i gang med at udføre anlægsgartneropgaver. Deltageren kan beskrive de anlægsgartnerelementer, der indgår i strakstilbuddet, samt angive eventuelle risikoelementer og kan opstille et enkelt tilbud til kunden, med de særlige forbehold og elementer, der relaterer sig til anlægsgartnerfaget.

Målgruppe

Faglærte anlægsgartnere.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

47335

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere