Kom til fremvisning af anlægsgartnernes svendeprøver torsdag d. 28. oktober kl. 14-19 LÆS MERE

Etablering og pleje af kirkegårdsanlæg (47882)

Varighed
15 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen arbejder vi med etablering og pleje af anlæg på kirkegårde ved hjælp af de mest almindelige forekommende værktøjer og maskiner. Vi udarbejder forslag og skitserer oplæg til ændringer i anlæg med gravsteder, og vi arbejder med en enkel plejeplan for et kirkegårdsområde.

Fra 1. januar 2020 skal der afsluttes med prøve/test for at bestå og få kursus bevis. Yderligere information omkring prøve/testforhold vil blive givet på kursets første dag.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan planlægge og udføre almindelige forekommende opgaver i forbindelse med etablering og pleje af anlæg på kirkegårde ved hjælp af de mest almindelige forekommende værktøjer og maskiner. Deltageren kan udarbejde forslag, herunder skitsere oplæg, til udførelse af ændringer i bestående anlæg med gravsteder, samt gøre brug af en enkel plejeplan for et kirkegårdsområde.

Målgruppe

Faglærte og ufaglærte inden for anlægsgartnerområdet.

Særlige adgangskrav til kurset

Deltagere skal have gennemført kurset Basiskursus for anlægsgartnere og kurset Planteliv, økologi og miljølære.

Kursusnummer

47882

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere