Kom til fremvisning af anlægsgartnernes svendeprøver torsdag d. 28. oktober kl. 14-19 LÆS MERE

Grønne anlæg, planlægning af plejeopgaver (42844)

Varighed
10 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen arbejder vi med pleje- og vedligeholdelsesopgaver i grønne anlæg med bede, græs, belægninger og udstyr. Vi har fokus på opmåling af grønne anlæg, ressourceberegning af mandskabstimer, materialer og maskinforbrug.

Fra 1. januar 2020 skal der afsluttes med prøve/test for at bestå og få kursus bevis. Yderligere information omkring prøve/testforhold vil blive givet på kursets første dag.

Kurset er et split kursus:

1. periode 13/9 til 17/9 2021

2. periode 27/9-1/10 2021

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan planlægge og gennemføre forekommende pleje- og vedligeholdelsesopgaver i definerede grønne anlæg indeholdende bede, græs, belægninger og udstyr mm. under hensyntagen til anlæggets beskaffenhed og formål og i henhold til gældende normer, samt arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige forhold. Deltageren opnår kendskab til opmåling af grønne anlæg, ressourceberegning af mandskabstimer, materialer og maskinforbrug.

Målgruppe

Faglærte og ufaglærte inden for anlægsgartnerområdet.

Særlige adgangskrav til kurset

ingen.

Kursusnummer

42844

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere