Kom til fremvisning af anlægsgartnernes svendeprøver torsdag d. 28. oktober kl. 14-19 LÆS MERE

Sikkerhedseftersyn af maskiner i jordbruget (47165)

Varighed
1 dag
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen får du kendskab til de gældende bestemmelser for vedligeholdelse, udførelse og dokumentation af lovpligtige eftersyn af maskiner og tekniske hjælpemidler, der anvendes i gartneri, land- eller skovbrug.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kender gældende bestemmelser for vedligeholdelse, udførelse og dokumentation af lovpligtige eftersyn af maskiner og tekniske hjælpemidler, der anvendes i gartneri, land- eller skovbrug. Deltageren kan på den baggrund vurdere og dokumentere, om deltageren er kvalificeret som sagkyndig til at udføre lovpligtige eftersyn af bestemte tekniske hjælpemidler og maskiner, der er underlagt lovpligtige eftersyn. Deltageren kan løbende efterse maskiner og tekniske installationer og vurdere om maskiner og tekniske hjælpemidler udsat for specielle forhold, belastninger eller lignende har behov for eftersyn af sagkyndig.

Målgruppe

Faglærte anlægsgartnere.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

47165

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere