Opdatering den 13/1 2021: Alle nye og nuværende EUD elever vil modtage fjernundervisning indtil den 7. februar 2021. Alle AMU kursister og kursister på Åben Uddannelse vil få nærmere besked. Certifikatkurser gennemføres som planlagt. LÆS MERE

Blomsterbinding, del 3 efter 6 ugers pakken (45228)

Varighed
15 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Dette kursus bygger ovenpå 6 ugers pakken, og har fokus på blomsterbindning, buketter og dekorationer. Den første uge arbejder vi med buketter. I uge to arbejder vi med dekorationer og repeterer buketter, og vi stiller opgave i begge emner, der skal løses selvstændigt inden for en tidsramme. I uge tre arbejder vi med alternative teknikker, hvor konstruktioner af grene, græsser eller tråd, udgør fundamentet for blomsterne, og du arrangerer en rund brudebuket i oasisholder. Kurset giver merit for blomsterbinderuddannelsens modul 7 og 8.

Fra 1. januar 2020 skal der afsluttes med prøve/test for at bestå og få kursus bevis. Yderligere information omkring prøve/testforhold vil blive givet på kursets første dag.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan behandle snitblomster og binde buketter af disse ved hjælp af værktøj og hjælpemidler under samtidig hensyntagen til farveprincipper og formålet med buketten. prisskiltning. Deltageren kan producere dekorationer ved hjælp af forskellige typer af snitblomster ved hjælp af værktøj og hjælpemidler efter forskellige opstillingsmetoder. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler for de producerede buketter og dekorationer.

Målgruppe

Kurset er for alle men henvender sig særligt til ledige med ret til 6-ugers selvvalgt uddannelse.

Særlige adgangskrav til kurset

Deltagere skal have gennemført kurset Blomsterbinding, 6 ugers pakke eller modul 1-6

Kursusnummer

45228

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere