Opdatering den 19/4 2021: Fra og med onsdag d. 21. april må alle EUD- og EUX-elever møde 100% ind til fysisk undervisning. AMU-kursister må nu møde ind 80% til fysisk undervisning. LÆS MERE

Kundevejledning, binderi og blomsterhandel, Begravelse (46124)

Varighed
3 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Vi arbejder med blomsterbinderi med relation til forskellige begivenheder og rådgivning af kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Der er fokus på begravelse. Vi arbejder desuden med kundevejledning omkring transport, placering og pasning.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan binde blomster med relation til forskellige begivenheder og rådgive kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Deltageren kan give vejledning omkring transport, placering og pasning. Deltageren kan fremskaffe informationer omkring produkter, leverandører og producenter, og er i stand til at behandle reklamationer efter gældende love og regler. Der er fokus på begravelse.

Målgruppe

Kurset henvender sig til blomsterbindere.

Særlige adgangskrav til kurset

Blomsterbinderuddannelsen modul 1-6 eller lignende.

Kursusnummer

46124

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere