Opdatering den 24/2 2021: Alle nye og nuværende EUD-elever vil modtage fjernundervisning i hvert fald frem til den 15. marts 2021. Alle AMU-kursister og kursister på Åben Uddannelse vil få nærmere besked. Certifikatkurser gennemføres som planlagt. LÆS MERE

Kundevejledning, binderi og blomsterhandel, jul med naturens materialer (46124)

Varighed
3 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Vi arbejder med blomsterbinderi med relation til forskellige begivenheder og rådgivning af kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Der er fokus på julebinderi. Vi arbejder med naturens materialer.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan binde blomster med relation til forskellige begivenheder og rådgive kunden ved køb af blomster og supplerende produkter. Deltageren kan give vejledning omkring transport, placering og pasning. Deltageren kan fremskaffe informationer omkring produkter, leverandører og producenter, og er i stand til at behandle reklamationer efter gældende love og regler.

Målgruppe

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

47136

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere

Praktisk information