Betjening af styreenheder til storballepresser, opfølgningskursus (42348)

Varighed
2 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen arbejder vi med  anvendelse, betjening og grundlæggende justeringer af integrerede styreenheder til jordbrugsredskaber. Der er fokus på storballepresser.

 

Se video

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan betjene og foretage grundlæggende justeringer af integrerede styreenheder til jordbrugsredskaber samt i henhold til nærmere givne arbejdsinstruktioner foretage specifikke justeringer, således at jordbrugsredskabernes muligheder udnyttes optimalt ved arbejdets udførelse i henhold til givne arbejdsinstruktioner og under hensyntagen til arbejdsmiljøet og miljøet. Deltageren kan kontrollere og vurdere om styreenheder til jordbrugsredskaber i praksis virker efter hensigten i henhold til givne arbejdsinstruktioner samt foretage daglig vedligeholdelse og fejlsøgning ved hjælp af tilhørende instruktionsmateriale, herunder anvende styresystemets indbyggede hjælpefunktioner.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer inden for landbrugs- og maskinstationsområdet, samt virksomheder med tilknytning til disse områder.

Særlige adgangskrav til kurset

Deltagere skal have gennemført kurset Anvendelse og vedligehold af storballepresser, grundkursus.

Kursusnummer

42348

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere