🌻Kom til Åbent Hus i Beder d. 2. juni 2022 fra kl. 14.00-20.00. Vi glæder os til en festlig dag sammen🌻 LÆS MERE

Sommerkursus i biologi

20-11-2019

I uge 25 og 26 afholder vi et to-ugers kursus for elever, der mangler biologi som en del af deres grønne erhvervsuddannelse. Biologikurset gennemføres på F-niveau og afsluttes med en mundtlig eksamen.

Som et særligt tilbud til elever, der mangler biologi som en del af deres uddannelse på skolen, holder JU Århus denne sommer et to-ugers biologikursus. Kurset dækker grundfaget "Biologi" på F-niveau og afvikles på hverdage fra d. 15.-26. juni. Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen fredag i undervisningsuge nummer to.

Biologikurset er for dig, der mangler biologi som en del af din grønne erhvervsuddannelse. Kurset gennemføres på F-niveau og afsluttes med en mundtlig eksamen.

Undervisningen på sommerkurset vil veksle mellem teori og praktiske øvelser, og det vil behandle emner inden for f.eks.: 

  • Plantens vækstfaktorer
  • Vandets vej gennem planten
  • Grundorganer og celler
  • Fotosyntese og respiration

Hvis du vil vide mere om sommerkurset i biologi, kan du sende en mail til studievejleder Mette Christensen på mc@ju.dk.

Flere nyheder

Navne
01-04-2022
Faglærte gartnere 2022
Torsdag d. 31. marts 2022 fejrede vi vores nye faglærte gartnere med en dimissionshøjtidelighed i Beder.
Uddannelser
25-03-2022
Bæredygtighedsdag: Håndgribelige forslag til et mere bæredygtigt landbrug
Fremtidens landmænd har en nøglerolle i den grønne omstilling. Ambitionen er en klimaneutral fødevareproduktion inden 2050, og en fælles bæredyghedsdag for landbrugsskolerne gjorde det mere håndgribeligt, hvad landbruget rent faktisk kan gøre for at nå det ambitiøse mål.
Generelt
11-03-2022
JU Århus viser miljøministeren biodiversitet i de grønne uddannelser
Lea Wermelin, har besøgt os i Beder, hvor hun på tæt hold oplevede nogle af vores mange indsatser på biodiversitetsområdet.