Afdelinger

JU Århus er en stor skole med tre afdelinger i og omkring Aarhus. Hver afdeling har sit speciale inden for det grønne område, tværfaglige studiemiljøer og praktiske faciliteter.

20-11-2019
Sommerkursus i biologi
I uge 25 og 26 afholder vi et to-ugers kursus for elever, der mangler biologi som en del af deres grønne erhvervsuddannelse.
18-11-2019
Dimittend fra JU Århus vinder Årets Agrarøkonompris
”Fremtidens Landbrug” er titlen på Jeppe Lykkegaard Christensens afslutningsopgave på Agrarøkonomstudiet, som han afsluttede i sommer på JU Århus. Udover, at Jeppe fik et 12-tal for opgaven ved eksamensbordet, besluttede lærerne også at indstille opgaven til ”Årets Agrarøkonompris”, som Det Kgl. Landhusholdningsselskab uddeler hvert år på deres Efterårskonference. Dommerpanelet fandt, at Jeppes opgave var en klar 1. plads.
05-11-2019
Jordbrugsmaskinfører-elever har fuldt fokus på entreprenørmaskiner under “De Gule Uger”
Traditionen tro deltog jordbrugsmaskinfører-eleverne fra JU Århus igen i år i de såkaldte “Gule Uger” i uge 43-44. Her var der fuldt fokus på entreprenørmaskiner; herunder maskinstyring, sikkerhed og afsætning. Den første uge var teoretisk og den anden praktisk.

JU SOMMERCAMP 2020
30-06-2020
Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem, hvis du har traktorkørekort.