18-11-2019
Dimittend fra JU Århus vinder Årets Agrarøkonompris
”Fremtidens Landbrug” er titlen på Jeppe Lykkegaard Christensens afslutningsopgave på Agrarøkonomstudiet, som han afsluttede i sommer på JU Århus. Udover, at Jeppe fik et 12-tal for opgaven ved eksamensbordet, besluttede lærerne også at indstille opgaven til ”Årets Agrarøkonompris”, som Det Kgl. Landhusholdningsselskab uddeler hvert år på deres Efterårskonference. Dommerpanelet fandt, at Jeppes opgave var en klar 1. plads.
05-11-2019
Jordbrugsmaskinfører-elever har fuldt fokus på entreprenørmaskiner under “De Gule Uger”
Traditionen tro deltog jordbrugsmaskinfører-eleverne fra JU Århus igen i år i de såkaldte “Gule Uger” i uge 43-44. Her var der fuldt fokus på entreprenørmaskiner; herunder maskinstyring, sikkerhed og afsætning. Den første uge var teoretisk og den anden praktisk.
23-10-2019
Anlægsgartnere har fået et svendebrev i hånden
32 anlægsgartnere dimitterede i dag fra JU Århus

Åben Skole
30-11-2019
Kom og oplev vores grønne univers og bliv klogere på, om en grøn karriere er noget for dig.
Rundvisning i december
03-12-2019
JU SOMMERCAMP 2020
30-06-2020
Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem, hvis du har traktorkørekort.