JU Århus udpeget som værtsskole for nyt grønt videnscenter🌱🤓♻️🧑‍💻 LÆS MERE ☀️ Skolen holder sommerferielukket i uge 28-29-30. Du har mulighed for at tilmelde dig en uddannelse med studiestart til august helt frem til d. 28. juli 2024 ☀️

Adgangskrav

Du skal have afsluttet folkeskolen for at begynde på en erhvervsuddannelse, og du skal som udgangspunkt have karakteren 02 eller derover i din afsluttende prøve i dansk og matematik. Nogle af vores  uddannelser har særlige adgangskrav.

Optagelsesprøve

Hvis du ikke opfylder adgangskravet om karakteren 02 eller derover i folkeskolens afgangsprøve i dansk og matematik, kan du gå til en optagelsesprøve.

læs mere

Særlige adgangskrav

Der er særlige adgangskrav til uddannelserne: Dyrepasser samt Skov- og naturtekniker. Læs mere under den enkelte uddannelse eller kontakt os for at høre mere.

Adgangskrav til lederuddannelsen

For at blive optaget på lederuddannelsen inden for landbrug, skal du have gennemført landbrugsuddannelsen. Landbrugsuddannelsen er adgangsgivende til lederuddannelsens første del, produktionsleder. Produktionsleder er adgangsgivende til lederuddannelsens anden del, agrarøkonom.

Har du spørgsmål om adgangskrav?

Berit-Kaarup-Mikkelsen.JPG
Berit Kaarup Mikkelsen
Studievejleder og faglærer
Vejleder i uddannelserne Landmand, Jordbrugsmaskinfører og Dyrepasser
Mette.jpg
Mette Christensen
Studievejleder og faglærer
Vejleder i uddannelserne Gartner, Anlægsgartner og Skov- og naturtekniker
Torben-Ribergaard.jpg
Torben Ribergaard
Studievejleder og faglærer
Vejleder i uddannelserne Anlægsgartner, Gartner og Skov- og naturtekniker
Martin Precht Nielsen.jpg
Martin Precht Nielsen
Studievejleder og faglærer
Vejleder i uddannelserne Landmand, Jordbrugsmaskinfører og Dyrepasser