🌳 Nyt grønt skolehjem indviet af borgmester – nu kan elever og kursister flytte ind 🌳 LÆS MERE

Røgfri skole

Jordbrugets uddannelsesCenter Århus indfører røgfri skole pr. 31. juli 2021. Røgfri skole er en del af en tobakshandleplan, som regeringen og et flertal af folketingets partier i 2019 blev enige om for at få færre unge til at begynde at ryge. Formålet er samtidig at sikre et godt lærings-, trivsels- og arbejdsmiljø for alle elever, kursister, besøgende og medarbejdere på skolen.

Røgfri skole betyder, at elever, kursister, medarbejdere og besøgende ikke må anvende tobaksrelaterede produkter på skolens matrikel. I skole- og arbejdstiden dvs. som hovedregel kl. 8.00 - 16.00, må man heller ikke anvende tobaksrelaterede produkter uden for skolens område. Man må således hverken ryge, dampe eller snuse i skole- og arbejdstiden.

Røgfri skole inkluderer alle typer tobak, herunder cigaretter, e-cigaretter, tyggetobak, snus, tobaksfri snus, opvarmet tobak og lignende.

Læs den fulde rygepolitik hér.

Skolen har tre rygestopvejledere tilknyttet, som står til rådighed, såfremt du ønsker at trappe ned eller helt stoppe. Kontakt en af skolens tre rygestop vejledere for yderligere oplysninger:

21-09-2022
JU Århus indvier nyt grønt skolehjem
Nu står de nye bygninger klar til indflytning for elever og kursister.
07-07-2022
JU SOMMERCAMP 2022
41 børn havde en forrygende camp på Bredballegård i uge 26. Se udsendelsen fra TV2 Østjylland.
30-06-2022
Den nyeste markteknologi på skoleskemaet
Det er vigtigt at have indsigt i den nyeste markteknologi, hvis skal man holde sig konkurrencedygtig som landmand.

Rundvisning i Beder d. 6. oktober 2022
06-10-2022
Fremvisning af svendeprøver 2022
27-10-2022
Oplev de nyudlærte anlægsgartneres imponerende haveanlæg.
Rundvisning på Bredballegård d. 2. november 2022
02-11-2022
Åben Skole 2022
26-11-2022
Kom og oplev vores grønne univers og bliv klogere på, om en grøn karriere er noget for dig.