Røgfri skole

Jordbrugets uddannelsesCenter Århus indfører røgfri skole pr. 31. juli 2021. Røgfri skole er en del af en tobakshandleplan, som regeringen og et flertal af folketingets partier i 2019 blev enige om for at få færre unge til at begynde at ryge. Formålet er samtidig at sikre et godt lærings-, trivsels- og arbejdsmiljø for alle elever, kursister, besøgende og medarbejdere på skolen.

Røgfri skole betyder, at elever, kursister, medarbejdere og besøgende ikke må anvende tobaksrelaterede produkter på skolens matrikel. I skole- og arbejdstiden dvs. som hovedregel kl. 8.00 - 16.00, må man heller ikke anvende tobaksrelaterede produkter uden for skolens område. Man må således hverken ryge, dampe eller snuse i skole- og arbejdstiden.

Røgfri skole inkluderer alle typer tobak, herunder cigaretter, e-cigaretter, tyggetobak, snus, tobaksfri snus, opvarmet tobak og lignende.

Læs den fulde rygepolitik hér.

Skolen har tre rygestopvejledere tilknyttet, som står til rådighed, såfremt du ønsker at trappe ned eller helt stoppe. Kontakt en af skolens tre rygestop vejledere for yderligere oplysninger:

30-08-2021
JU-faglærer modtager Dronningens Fortjenstmedalje
Agner Thomsen har modtaget Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års tro tjeneste.
16-08-2021
Nanna og Marius stiller op til DM i anlægsgartnerfaget
De to JU-elever deltager i konkurrencen under Have & Landskab i uge 34.
16-07-2021
Som blomsterbinder er Tinna blomstret op igen
Tinna fik knust sin frisørdrøm, men nu har hun taget hul på en ny drøm som blomsterbinder.

Konference: Byens Planteliv 2021
28-10-2019
Bliv opdateret på den nyeste viden om grønt liv i bymiljøer og oplev en række spændende oplægsholdere. Vi afholder igen 1-dags konferencen Byens Planteliv. Kom og oplev nogle af Danmarks førende eksperter på området og få ny viden om det grønne planteliv i byen.
Rundvisning i Beder den 5. oktober 2021
05-10-2021
Rundvisning på Bredballegård den 3. november 2021
03-11-2021
Åben Skole 2021
27-11-2021
Kom og oplev vores grønne univers og bliv klogere på, om en grøn karriere er noget for dig.