JU Århus udpeget som værtsskole for nyt grønt videnscenter🌱🤓♻️🧑‍💻 LÆS MERE ☀️ Skolen holder sommerferielukket i uge 28-29-30. Du har mulighed for at tilmelde dig en uddannelse med studiestart til august helt frem til d. 28. juli 2024 ☀️

Grandækning, grundlæggende (47817)

Varighed
2 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

I uddannelsen arbejder vi med grundlæggende grandækning af forskellige gravstedstyper og foretager kvalitetskontrol af gran og granpynt. Vi udvælger materialer til den enkelte pyntningsopgave på vandrette og lodrette flader og laver kostprisberegning for en given dækning.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan ud fra kendskab til grantyper udføre grundlæggende grandækning af forskellige gravstedstyper, herunder foretage kvalitetskontrol af gran og granpynt, samt udvælge materialer til den enkelte pyntningsopgave på vandrette og lodrette flader. Deltageren kan udføre klipning af gran, tiltag til fastholdelse af grandækningen, samt udføre arbejder ergonomisk og sikkerhedsmæssig korrekt. Deltageren kan endvidere gøre brug af skabeloner samt kan foretage kostprisberegninger for en given dækning.

Målgruppe

Faglærte og ufaglærte inden for anlægsgartnerområdet.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

47817

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere