Brobygning

Brobygning er for dig, der går i 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse. Vores brobygning er ikke fyldt med bøger og klasseundervisning. Vi vil hellere bruge tiden på at vise dig nogle af alle de praktiske ting, vi arbejder med i det daglige. Derfor kommer du til at arbejde med praktiske opgaver i væksthuset, i gartneriet, på gården eller i værkstedet, så du kan prøve, om vores uddannelser er noget for dig.

Se video

Er du klar til at melde dig til brobygning?

Hvis du allerede ved, hvilket brobygingsforløb du gerne vil med på, så kan du og din UU-vejleder melde dig til med det samme. Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld på brobygning.net

Sådan bliver du gartner - 8. klasse (2 dage)

Vær med til at designe dit eget lille haveanlæg i samarbejde med andre elever og afprøv, hvordan man lægger fliser og planter spændende haveplanter. I væksthuset arbejder du med forskellige blomster, stauder og potteplanter, og hvis der er sæson for det, kommer du også en tur i marken, hvor vi dyrker forskellige grøntsager på friland.

Sådan bliver du landmand/dyrepasser - 8. klasse (2 dage)

Du kommer med på skolens egen gård i Mårslet, hvor du får lov til at arbejde med landbrugets forskellige dyr og maskiner. På gården har vi køer, grise, høns og får - og specialdyr som for eksempel edderkopper, slanger og mus. Det er vigtigt, at du møder op i praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt. Der er nemlig masser at lave på gården.

Sådan bliver du landmand/skovbruger - 8. klasse (3 dage)

Du kommer med på skolens egen gård i Mårslet, hvor du får lov til at arbejde med landbrugets forskellige dyr og maskiner. På gården har vi køer, grise, høns og får - og specialdyr som for eksempel edderkopper, slanger og mus. I skov- og naturafdelingen vil der være nogle praktiske øvelser og en lille tur i skoven. Husk praktisk tøj.

Fokus på landbrug & skovbrug - 10. klasse (3 dage)

Du får to hele dage på skolens egen gård i Mårslet, hvor du blandt andet arbejder med landbrugets maskiner og dyr som køer og grise. Du får også lov til at komme med i tropehuset, hvor vi har specialdyr som slanger, edderkopper og gekkoer, og du er med til både praktisk og teoretisk undervisning. Den sidste dag står den på pleje af skovens træer og buske i skov- og naturafdelingen.

Fokus på gartneri og anlæg - 10. klasse (2 dage)

Du får lov til at lave et lille projekt med fliser og planter til haven på skolens anlægsplads, og i væksthuset og planteskolen arbejder du med forskellige blomster, krydderurter og potteplanter. Hvis det er sæson for det, kommer du også med en tur i marken, hvor vi dyrker forskellige grøntsager på friland.

Uddannelser
16-04-2018
Ekstra chance for drømmeuddannelsen
Som den eneste erhvervsskole i landet giver Jordbrugets Uddannelsescenter nu unge en ekstra chance.
Uddannelser
16-04-2018
Uddannelser med heste får nye rammer
Til sommer får hesteuddannelserne på Jordbrugets Uddannelsescenter ny adresse.
Uddannelser
16-04-2018
Ny mulighed for unge uddannelsessøgende
En ny forsøgsordning på Jordbrugets Uddannelsescenter åbner muligheder for de helt unge.