• Nyheder >
  • Direktøren fejrer 25 års jubilæum

Direktør for Jordbrugets UddannelsesCenter Århus fejrer 25 års jubilæum

11-09-2019

Direktør for JU Århus, Peter L. Moesgaard, fejrer i år sit 25 års jubilæum på den grønne uddannelsesinstitution, som han efterhånden kender som sin egen bukselomme.

 

Den 1. august 1994 begyndte Peter som lærer på det daværende Malling Landbrugsskole. Inden da havde Peter i forbindelse med sit agronomstudie haft en praktikperiode på skolen, en såkaldt voluntørpraksis. Peter tog aktivt del i Malling skolens liv. Undervisningen var i plantefag, sprøjtecertifikat m.v.

Da Malling landbrugsskole og Beder Gartnerskole fusionerede i 1999 og blev til Dansk Center for Jordbrugsuddannelse, blev Peter uddannelsesleder i Malling. Han flyttede senere til Bredballegård i denne funktion. Her blev en grundig oplæring, dannelse, erfaring, samt en generel glæde ved institutionen basis for at overtage uddannelseschefens stilling, da han gik på pension i 2007. Det var i øvrigt samtidigt med Vejlby-fusionen. Peter flyttede således sin hverdag til kontoret i Beder, hvor han kørte parløb med direktør Claus Christensen, frem til han også gik på pension i 2016. Siden er det jo velkendt, at Peter tog det foreløbige sidste skridt i det organisatoriske på Jordbrugets UddannelsesCenter Århus ved at sætte sig i "direktørstolen". Det er derfor en 25 års jubilar, som har stor erfaring og en dyb viden og indsigt om skolen og de mange forandringer, som skolen er gået i gennem.

Med sit afsæt også i det undervisningsmæssige og pædagogiske område, med sit gemyt og væsen nyder Peter stor anerkendelse og respekt hos kolleger og medarbejdere. Men væsentligt nok også hos vores eksterne aktører, foreninger, ministeriet, kommunen, kollegaskoler og andre samarbejdspartnere. Samtidigt med fokus på sit alsidige og fokuserede arbejdsliv har Peter også altid vægtet en sund work-life balance. Igennem årene er det blevet til mange rejser sammen med Tina, og de nu to voksne børn, Rasmus og Camilla. Jubilæet blev markeret d. 6. september på skolen, hvor bestyrelsen havde inviteret skolens medarbejdere, samt gæster udefra.

Flere nyheder

Navne
31-03-2023
Faglærte gartnere i 2023
Torsdag d. 30. marts 2023 fejrede vi vores nye faglærte gartnere med en dimissionshøjtidelighed i Beder.
Uddannelser
23-03-2023
Ny lederuddannelse klæder anlægsgartnere på til fremtidens udfordringer
Den grønne omstilling stiller nye krav til medarbejderne, der skal kunne navigere i mange forandringer.
Navne
24-02-2023
Tillykke til vores 30 nyudlærte jordbrugsmaskinførere
Torsdag d. 23. februar 2023 fejrede vi vores nylærte jordbrugsmaskinførere med en dimissionshøjtidelighed.