Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

Som elev på skolehjemmet, bor du på dobbeltværelse. Som kursist bor du som udgangspunkt alene. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet (elev)

Hent Folder om skolehjemmet (kursist)

Hvad kan man lave efter skole?

Der er mange fritidsmuligheder på skolehjemmet, hvor du frit kan bruge følgende:

• Bordtennisrum
  • Gymnastiksal
  • Musikrum
  • Minigolf
  • E-sportsrum
  • Bål- og grillplads
  • Minibiograf

Vi arrangerer også spille- og aktivitetsaftener.

I Cafe ”Snackken” kan du altid finde ”kaffe” på kanden, ører der vil lytte, svar på dine spørgsmål og hjælp til lektier.

Skolehjemmet ligger i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger på 612 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsørgerpligt er også fritaget for betaling.

Prisen for kursister er 550 kr. pr. døgn for kost og logi. Læs mere hér

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

Husregler

Når du bor på vores skolehjem, så har vi en række husregler, som vi forventer, at du efterlever.

Læs husregler

Se video

På skolehjemmet møder du

Mette Buch.jpg
Mette Buch
Timelærer og skolehjemsassistent
Ida Lilli Sørensen.jpeg
Ida Lilli Sørensen
Johanne-Krista-Larsen.jpg
Johanne Krista Larsen
Martin Hansen.jpeg
Martin Hjerrild Hansen
Rasmus Lundgren Terp.jpeg
Rasmus Lundgren Terp
Bo Elvinus Volhøj.jpeg
Bo Elvinus Volhøj

08-05-2024
Kurs mod grøn innovation på ny camp
Et nyt initiativ, som er muliggjort gennem støtte fra ”Grøn iværksætterpulje til ungdomsuddannelser 2023” og som er udført i samarbejde med række virksomheder.
01-05-2024
Nye campusfaciliteter med grøn rambla snart på vej
Med nye tidssvarende faciliteter, ønsker vi at skabe et inspirerende campusområde, hvor byggeriet og de omkringliggende grønne arealer går op i en højere enhed.
22-04-2024
Magnus og Nikolaj har vundet DM i Skills
De to nye danmarksmestre Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohfeldt, gav den alt, hvad de havde. De leverede et imponerende stykke håndværk med deres haveanlæg.

JU SOMMERCAMP 2024
01-07-2024
Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem, hvis du har traktorkørekort.