Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

Der er mange fritidsmuligheder på skolehjemmet, hvor du frit kan bruge følgende:

• Bordtennisrum
  • Gymnastiksal
  • Musikrum
  • Minigolf
  • E-sportsrum
  • Bål- og grillplads
  • Minibiograf

Vi arrangerer også spille- og aktivitetsaftener.

I Cafe ”Snackken” kan du altid finde ”kaffe” på kanden, ører der vil lytte, svar på dine spørgsmål og hjælp til lektier.

Skolehjemmet ligger i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger på 587 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsørgerpligt er også fritaget for betaling.

Prisen for kursister er 500 kr. pr. døgn for kost og logi. Læs mere hér

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

Se video

På skolehjemmet møder du

Mette Buch.jpg
Mette Buch
Timelærer og skolehjemsassistent
Ida Lilli Sørensen.jpeg
Ida Lilli Sørensen
Johanne-Krista-Larsen.jpg
Johanne Krista Larsen
Martin Hansen.jpeg
Martin Hjerrild Hansen
Rasmus Lundgren Terp.png
Rasmus Lundgren Terp
Bo Elvinus Volhøj.jpeg
Bo Elvinus Volhøj

Internationalt
22-11-2023
1. og 2. præmie for bedste historie og film om oplæringsophold i udlandet
D. 22. november var to gartnerelever fra JU til præmieoverrækkelse i København. De havde nemlig vundet henholdsvis 1. og 2. præmien i to forskellige kategorier i årets OPU-konkurrence.
10-11-2023
Få to uddannelser i én med en grøn EUX
Vi udbyder nu en fuld EUX på gartner- og anlægsgartner-uddannelserne med start fra sommeren 2024.
08-11-2023
JMF-elever zoomer ind på gule maskiner
De Gule Uger er et af højdepunkterne uddannelsen for mange af eleverne, da de får lov at arbejde med de store entreprenørmaskiner i grusgraven i en hel uge.

Rundvisning i Beder d. 6. marts 2024
06-03-2024