Skolen holder fysisk lukket og perioden er forlænget til og med mandag den 13. april 2020. Vi kan stadig kontaktes på mail og telefon, da alle medarbejdere arbejder hjemmefra. LÆS MERE

Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

Vi tilbyder lektiecafé, hvor du kan få hjælp hos vagtlærerne.Derudover har skolen en fodboldbane, en multibane, et bordtennisrum, en gymnastiksal, en volleybane og et musikrum, som du frit kan bruge. Vi arrangerer også spilaftener og ture ud af huset. Skolehjemmet ligger også i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger mellem 542 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsøgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Underviser i skovbrug

12-03-2020
Skolen holder fysisk lukket
På Jordbrugets Uddannelsescenter Århus holder vi lukket fra fredag den 13. marts og foreløbig til og med den 29. marts 2020.
20-01-2020
Ditte og Matias vandt DM i Skills
Vinderne i DM i Skills 2020 er fundet. Ditte og Matias fra JU Århus vandt i Anlægsgartnerfaget.
20-12-2019
Ditte og Matias er kampklar til DM i Skills
Endnu engang stiller JU Århus op med to dygtige deltagere til konkurrencen i anlægsgartnerfaget i januar 2020.

Rundvisning i maj 2020
05-05-2020
Åbent Hus 2020
28-05-2020
Oplev alle vores uddannelser på én gang.
Rundvisning i juni 2020
04-06-2020
JU SOMMERCAMP 2020
30-06-2020
Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem, hvis du har traktorkørekort.