Opdatering den 24/2 2021: Alle nye og nuværende EUD-elever vil modtage fjernundervisning i hvert fald frem til den 15. marts 2021. Alle AMU-kursister og kursister på Åben Uddannelse vil få nærmere besked. Certifikatkurser gennemføres som planlagt. LÆS MERE

Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

Der er mange fritidsmuligheder på skolehjemmet, hvor du frit kan bruge følgende:

• Bordtennisrum
  • Gymnastiksal
  • Musikrum
  • Minigolf
  • E-sportsrum
  • Bål- og grillplads
  • Minibiograf

Vi arrangerer også spille- og aktivitetsaftener.

I Cafe ”Snackken” kan du altid finde ”kaffe” på kanden, ører der vil lytte, svar på dine spørgsmål og hjælp til lektier.

Skolehjemmet ligger i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger på 557 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsørgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Tommy Dam
Landbrugsuddannelsen

19-02-2021
Online-undervisning med samarbejdspartnere fra maskinbranchen
Samson Agro og Brøns har igen i år sagt ja til at undervise, selvom det skulle foregå bag skærmen.
international
12-02-2021
Akkreditering fra Erasmus+
Fra 2021-2027 vil vi kunne ansøge om tilskud til mobilitetsophold for både elever og medarbejdere.

Rundvisning på Bredballegård den 3. marts 2021
03-03-2021