Studievejledningen holder ferielukket i uge 28, 29 og 30. Vi kan træffes igen mandag d. 2. august. GOD SOMMER DERUDE🌱☀️🍓😎🤎

Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

Der er mange fritidsmuligheder på skolehjemmet, hvor du frit kan bruge følgende:

• Bordtennisrum
  • Gymnastiksal
  • Musikrum
  • Minigolf
  • E-sportsrum
  • Bål- og grillplads
  • Minibiograf

Vi arrangerer også spille- og aktivitetsaftener.

I Cafe ”Snackken” kan du altid finde ”kaffe” på kanden, ører der vil lytte, svar på dine spørgsmål og hjælp til lektier.

Skolehjemmet ligger i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger på 557 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsørgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Tommy Dam
Landbrugsuddannelsen

16-07-2021
Som blomsterbinder er Tinna blomstret op igen
Tinna fik knust sin frisørdrøm, men nu har hun taget hul på en ny drøm som blomsterbinder.
05-07-2021
JU Århus bliver 100% røgfri
Vi indfører røgfri skole pr. 31. juli 2021.
30-06-2021
JU Århus vil klæde elever på til en mere bæredygtig fødevareproduktion
En øget efterspørgsel på grøntsager, frugt og bær i fremtiden kræver, at vi uddanner medarbejdere dertil.

Rundvisning i Beder den 4. august 2021
04-08-2021