Kom til fremvisning af anlægsgartnernes svendeprøver torsdag d. 28. oktober kl. 14-19 LÆS MERE

Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Se video

Hvad kan man lave efter skole?

Der er mange fritidsmuligheder på skolehjemmet, hvor du frit kan bruge følgende:

• Bordtennisrum
  • Gymnastiksal
  • Musikrum
  • Minigolf
  • E-sportsrum
  • Bål- og grillplads
  • Minibiograf

Vi arrangerer også spille- og aktivitetsaftener.

I Cafe ”Snackken” kan du altid finde ”kaffe” på kanden, ører der vil lytte, svar på dine spørgsmål og hjælp til lektier.

Skolehjemmet ligger i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger på 557 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsørgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Landbrugsuddannelsen

30-08-2021
JU-faglærer modtager Dronningens Fortjenstmedalje
Agner Thomsen har modtaget Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års tro tjeneste.
16-08-2021
Nanna og Marius stiller op til DM i anlægsgartnerfaget
De to JU-elever deltager i konkurrencen under Have & Landskab i uge 34.
16-07-2021
Som blomsterbinder er Tinna blomstret op igen
Tinna fik knust sin frisørdrøm, men nu har hun taget hul på en ny drøm som blomsterbinder.

Konference: Byens Planteliv 2021
28-10-2019
Bliv opdateret på den nyeste viden om grønt liv i bymiljøer og oplev en række spændende oplægsholdere. Vi afholder igen 1-dags konferencen Byens Planteliv. Kom og oplev nogle af Danmarks førende eksperter på området og få ny viden om det grønne planteliv i byen.
Fremvisning af svendeprøver, efterår 2021
28-10-2021
Kom og se de nyudlærte anlægsgartnernes flotte svendeprøver.
Rundvisning på Bredballegård den 3. november 2021
03-11-2021
Binderiaften 2021
11-11-2021
Glæd dig til en aften fuld af inspiration og gode handler.