Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

Vi tilbyder lektiecafé, hvor du kan få hjælp hos vagtlærerne.Derudover har skolen en fodboldbane, en multibane, et bordtennisrum, en gymnastiksal, en volleybane og et musikrum, som du frit kan bruge. Vi arrangerer også spilaftener og ture ud af huset. Skolehjemmet ligger også i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger mellem 542 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsøgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Underviser i skovbrug

28-05-2020
Nyudlærte anlægsgartnere 2020
54 nyudlærte anlægsgartnere fra JU Århus! Et stort tillykke.
28-05-2020
Se anlægsgartnernes flotte svendeprøver
54 nyudlærte anlægsgartnere fra JU Århus foråret 2020. Se de flotte svendeprøver.
25-05-2020
Nyt i forhold til genåbningen af skolen
Onsdag den 27/5 får vi igen mulighed for at tilbyde AMU kurser samt Blomsterbinder under Åben Uddannelse

Rundvisning i august 2020