Skolehjem

Du har mulighed for at bo på skolen, mens du tager din uddannelse. Vores skolehjem er lokaliseret i Beder syd for Aarhus og har plads til omkring 300 elever og kursister. Her tilbyder vi et levende efter-skole-miljø med et godt sammenhold og kort afstand til Aarhus, strand og skov.

På skolehjemmet bor du på enkelt- eller dobbeltværelse. Nogle af værelserne har eget bad og toilet, og andre har fælles bad på gangen. Der er elevkøkkener til fri afbenyttelse, og der er gratis trådløst internet på alle værelserne.

Ansøg om værelse

Hent folder om skolehjemmet

Hvad kan man lave efter skole?

På skolen har vi en fodboldbane, en multibane, et bordtennisrum, en gymnastiksal, en volleybane og et musikrum, som du frit kan bruge. Vi arrangerer også spilaftener og ture ud af huset. Skolehjemmet ligger også i cykel- eller gåafstand til skov og strand.

Hvad koster det at bo på skolehjem?

Prisen for kost og logi på skolehjemmet ligger mellem 500 og 550 kroner pr. uge. Elever under 18 år, der går på grundforløbet uden uddannelsesaftale betaler ikke for kost og logi. Elever med forsøgerpligt er også fritaget for betaling.

Betingelser

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end fem kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen "Landbrug og store maskiner" eller landbrugsuddannelsen, har ret til en skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

På skolehjemmet møder du

Lilli Bach
"Mor Lilli"
Jeanett Mathiasen
Ledende rengøringsassistent
Preben Larsen
Landbrugsuddannelsen
Peter Østergaard
Henning J. Ligaard
Brian Fisker
Landbrugsuddannelsen

Ekstra chance for drømmeuddannelsen
Som den eneste erhvervsskole i landet giver Jordbrugets Uddannelsescenter nu unge en ekstra chance.
16-04-2018
Uddannelser med heste får nye rammer
Til sommer får hesteuddannelserne på Jordbrugets Uddannelsescenter ny adresse.
16-04-2018
Ny mulighed for unge uddannelsessøgende
En ny forsøgsordning på Jordbrugets Uddannelsescenter åbner muligheder for de helt unge.

Rundvisning i maj
02-05-2018
Infomøde om lederuddannelsen
08-05-2018
Er du klar til næste skridt?
Infomøde om landbrugsuddannelsen
16-05-2018
Vil du være blandt de dygtigste?