Praktisk information

Når du tager på introduktionsforløb eller brobygning hos os, skal du regne med at få beskidte fingre, sjove oplevelser og masser af frisk luft. Hvordan du ellers forbereder dig, kan du læse om her. Vi glæder os, til du kommer.

Hvornår skal jeg møde?

Der er undervisning i tidsrummet mandag til torsdag kl. 9.00-13.45. Fredag kl. 9:00-11:35.

Du skal møde på adressen Damgårds Allé 5, 8330 Beder hver dag. Vi mødes i forhallen ved hovedindgangen.

Hvor skal jeg være?

Hvis du har valgt Have og Planter skal du blive på Damgårds Allé under hele dit forløb.

Hvis du har valgt Dyr og Landbrug, skal du med vores bus til skolens anden afdeling, Bredballegård, som ligger på Nymarksvej 65, 8320 Mårslet.

Bussen er gratis og kører fra Beder til Bredballegård præcis kl. 9.00.

Hvordan kommer jeg til Beder?

Du kan tage den blå Bus 100 fra Aarhus mod Odder. Du kan tage bussen fra bl.a. Rutebilstationen eller Banegården og stå af ved det første stop i Beder. Du kan også tage med Aarhus Letbane, der har et stop i Beder lige ved siden af skolen. Du kan med fordel søge din rejsevej til os på www.rejseplanen.dk.

Hvad skal jeg have med?

Det er vigtigt, at du kommer i praktisk tøj, der kan tåle at blive beskidt. Det er endnu vigtigere, at du kommer i godt og solidt fodtøj, du kan have på en hel dag. Vi skal arbejde og være meget ude - uanset vejret. Det er en god idé at have et par varme sokker med, så du ikke får kolde tæer, når du låner vores sikkerhedstøvler under de praktiske øvelser.

Hvad med frokost?

Det er en god idé at have madpakke med til forløbet, for du kommer til at bruge meget energi i løbet af dagen. Du kan også vælge at købe mad og drikke i skolens kantine. I kantinen kan du betale med kontanter, MobilePay eller kort.

Har du spørgsmål om din brobygning?

Susanne Madsen.jpg
Susanne Madsen
Uddannelsessekretær og sekretær for lærepladsadministrationen
Landbrug, JMF og dyrepasser, samt lærepladser og skoleoplæringscenter

Nyheder

Uddannelser
08-05-2024
Kurs mod grøn innovation på ny camp
Et nyt initiativ, som er muliggjort gennem støtte fra ”Grøn iværksætterpulje til ungdomsuddannelser 2023” og som er udført i samarbejde med række virksomheder.
Generelt
01-05-2024
Nye campusfaciliteter med grøn rambla snart på vej
Med nye tidssvarende faciliteter, ønsker vi at skabe et inspirerende campusområde, hvor byggeriet og de omkringliggende grønne arealer går op i en højere enhed.
Navne
22-04-2024
Magnus og Nikolaj har vundet DM i Skills
De to nye danmarksmestre Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohfeldt, gav den alt, hvad de havde. De leverede et imponerende stykke håndværk med deres haveanlæg.