Vores talentfulde anlægsgartnerelever, Magnus og Nikolaj, har vundet DM i Skills🥇 LÆS MERE

Brobygning i 9. klasse

I 9. klasse kan du vælge at komme i brobygning hos os i to eller tre dage. Sammen med en lærer kommer du til at arbejde helt konkret med de fag, du har valgt. Her på skolen kan vi nemlig godt li' at få beskidte hænder. Du møder også nogle af de elever, der går på skolen nu, og en af vores studievejledere kommer og svarer på spørgsmål, inden din brobygning er forbi.

Have og Planter (Vælg 2 eller 3 dages forløb)

Er du klar til at blive en del af den grønne omstilling og tackle klimaudfordringerne? Så hop med på vores spændende eventyr i skolens værksteder!

Her venter en dag, hvor vi arbejder med haver og design af grønne anlæg med fokus på bæredygtighed og klimavenlige løsninger.

I vores drivhuse kan du lære om vigtigheden af at dyrke planter, der gavner både klimaet og biodiversiteten.

Vi tager også en lille tur ind i skoven, hvor vi ikke blot lærer om skovens træer og buske, men også om skovens betydning for at bekæmpe klimaforandringer.

Så vær med til at gøre en forskel og oplev en dag fyldt med grønne udfordringer, læring og handling!

Dyr og Landbrug (Vælg 2 eller 3 dages forløb)

Er du klar til fremtidens fødevareproduktion? Så tag med til skolens gård i Mårslet! Her venter en dag fyldt med sjov og læring, hvor du får lov til at dykke ned i landbrugets spændende verden.

På gården venter en masse venner - fra køer til grise, høns og geder! Men det stopper ikke dér - vi har også vores maskinpark, hvor du kan opleve alt fra traktorer til en selvkørende robot.

Og hvis du er modig, har vi specialdyr som edderkopper, slanger og mus, der venter på dig!

logo_billede.png

Er du klar til at melde dig til brobygning?

Ved du nu, hvilket brobygingsforløb du gerne vil med på? Så kan du få hjælp af din UU-vejleder til at melde dig til med det samme. Vi glæder os til at se dig.

Nyheder

Navne
22-04-2024
Magnus og Nikolaj har vundet DM i Skills
De to nye danmarksmestre Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohfeldt, gav den alt, hvad de havde. De leverede et imponerende stykke håndværk med deres haveanlæg.
Navne
10-04-2024
Magnus og Nikolaj skal kæmpe om at blive Danmarks bedste anlægsgartnere
De to elever har har netop afsluttet to ugers intensiv træning på skolen, hvor har de øvet teknikker, finesser, hurtighed og samarbejdsevner ned til mindste detalje.
Navne
01-03-2024
Tillykke til 21 nye faglærte jordbrugsmaskinførere
Torsdag d. 29. februar 2024 fejrede vi vores nylærte jordbrugsmaskinførere med en dimissionshøjtidelighed.