☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Årstidens blomsterbinderi, buket – udvidet (40462)

Varighed
4 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Træd ind i en verden af kreativ buketbinding på vores udvidede kursus, hvor vi med afsæt i årstidens blomster og tidens trends eksperimenterer med det naturlige udtryk.

På kurset lærer du at skabe unikke buketter med et mere naturligt præg. Vi fokuserer på at reducere mængden af det dyre grønne materiale og i stedet skabe mere volumen og luftighed gennem blomsterne. Samtidig udforsker vi asymmetriske buketter i forskellige niveauer for at opnå et mere spændende og anderledes udtryk.

Du vil også lære færdigheder i beregningskalkulation af binderiarbejdet. Lige fra indpakning til prisfastsættelse, guider vi dig gennem hvert trin.

Dyrk din passion for buketter og lær at skabe binderier med karakter – tilmeld dig vores udvidede buketkursus nu!

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan anvende årstidens blomster til årstids og/eller ny trend binderiarbejde. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler og indpakning af binderiarbejdet.

Målgruppe

Kurset er for dig, der uddannet blomsterbinder eller på anden vis har opnået en viden om de grundlæggende principper omkring buketbinderi.

Særlige adgangskrav til kurset

Kursusnummer

46124

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere