☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Blomsterbinding, del 1 af 6 ugers pakken (45228)

Varighed
15 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

6 ugers pakken er sammensat af to kurser, der giver dig kompetencer inden for blomsterbinding, buketter, dekorationer, begravelsesbinderi og præsentation. På kursets del 1 får du en grundlæggende viden om buketter og dekorationer, og du lærer det basale om proportioner, balance, farvesammensætning og lignende. Vi arbejder med luftige og kompakte buketter og dekorationer. Du får kendskab til de mest almindelige snitblomsters behandling og navne, samt indpakning og kalkulation af binderiarbejder. Kurset giver merit for blomsterbinderuddannelsens modul 1-3. 

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan behandle snitblomster og binde buketter af disse ved hjælp af værktøj og hjælpemidler under samtidig hensyntagen til farveprincipper og formålet med buketten. prisskiltning. Deltageren kan producere dekorationer ved hjælp af forskellige typer af snitblomster ved hjælp af værktøj og hjælpemidler efter forskellige opstillingsmetoder. Deltageren kan foretage de nødvendige beregningskalkuler for de producerede buketter og dekorationer.

Målgruppe

Kurset er for alle men henvender sig særligt til ledige med ret til 6-ugers jobrettet uddannelse.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

45228

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere