☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Blomsterbinding, del 2 af 6 ugers pakken (45227)

Varighed
15 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

6 ugers pakken er en pakke sammensat af to kurser, der giver dig kompetencer inden for blomsterbinding, buketter, dekorationer, begravelsesbinderi og vareeksponering. På kursets del 2 får du en grundlæggende viden om begravelsesbinderi og varepræsentation. Vi arbejder med bårebuketter, båredekorationer, kistepyntning og rundpyntet krans, og du får en fornemmelse af hvordan begravelsesbinderi kalkuleres. Kendskab til forskellige indkøbsmåder. Vi lærer om køb og salg og øver os i at udstille varen i butikken på en salgsfremmende måde. 

Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen, der giver merit for blomsterbinderuddannelsens modul 3-6.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan binde kirkegårds- og bårebuketter, herunder betjene og vejlede kunder samt foretage de nødvendige beregningskalkuler og indpakning af binderiarbejdet. Deltageren kan lave båredekorationer og kistepyntninger samt binde begravelseskranse, herunder betjene og vejlede kunder samt foretage de nødvendige beregningskalkuler og indpakning af materialerne. Deltageren kan foretage vareeksponering og daglig prisskiltning, herunder dekorere vinduesafsnit i henhold til forskellige vareeksponeringsmetoder.

Målgruppe

Kurset er for alle men henvender sig særligt til ledige med ret til 6-ugers jobrettet uddannelse.

Særlige adgangskrav til kurset

Deltagere skal have gennemført kurset Blomsterbinding, del 1 af pakke 258 eller blomsterbinderuddannelsens modul 1-3.

Kursusnummer

45227

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere