☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Blomsterdesign til begivenheder, Årets julebinderi (40720)

Varighed
5 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Hvilke tendenser er der i tiden, og hvilke farver og stilretninger skal være de fremherskende i år? Efter et oplæg om tidens strømninger, arbejder vi ud fra forskellige koncepter. Vi starter på idéplan og diskuterer, hvilke farver og former, der skal være i fokus. Herfra arbejder vi praktisk med dekorationer med og uden lys, træer og ophæng. På kurset demonstreres forskellige grundlæggende teknikker, men designet er dit eget.

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan udføre enkle buketter og dekorationer. Deltageren kan modtage og udføre blomsterbestillinger, samt yde kundevejledning ved salg af buketter.

Om underviseren

Maj-Britt Scharling er 48 år gammel og startede i lære som Blomsterdekoratør i 1996. Udover et smut omkring en læreruddannelse, har hun arbejdet med blomster siden, både i forskellige forretninger i det midtjyske og med egne forretninger. Hun syntes, at det er sjovt at afholde kurser og workshops, hvor hun får udfordret sig selv og udvidet både sin egen og andres horisont. Nu arbejder hun som sælger ved engrosfirmaet Nørgaard.

Maj-Britt Scharling.jpeg

Målgruppe

Kurset henvender sig til blomsterbindere.

Særlige adgangskrav til kurset

Kurset henvender sig til blomsterbindere eller kursister på minimum dette niveau.

Kursusnummer

40720

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere