Magnus og Nikolaj skal kæmpe om at blive Danmarks bedste anlægsgartnere til DM i Skills fra d. 17.-20 april. LÆS MERE

Produktinformation og vejledning i detailhandlen (40004)

Varighed
3 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

På kurset får deltageren kendskab til det omhandlede vareområde. Der arbejdes udfra, at kunderne ønsker en god orientering om varerne samt en kobling til det individuelle behov. Deltageren præsenteres endvidere for metoder og teknikker, som kan anvendes til praktisk salgsarbejde.

Kursus dage:

2. marts, 3. marts og 17. marts 2023

 

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

40004 - Produktinformation og vejledning i detailhandlen

Deltageren kan i det daglige arbejde med at sælge og udøve kundeservice, give kunden god og bred information om et produkts egenskaber.

Deltageren har kendskab til en udvalgt vares egenskaber, fordele og det individuelle udbytte for en given kunde. Deltageren kan vejlede kunden om eventuelt øget udbytte ved køb af supplerende produkter, samt om hensigtsmæssig brug og vedligeholdelse af produkter.

Deltageren kan desuden forstå vigtigheden af korrekt behandling af reklamationer efter gældende love og regler samt virksomhedens egne supplerende forskrifter og kan fremskaffe informationer omkring produkter, leverandører og producenter via Internettet.

Målgruppe

Salgs- og servicemedarbejdere der arbejder i detailvirksomheder. Medarbejdere der skal styrke deres viden om et vareområde, og som skal sikres en korrekt produktviden til den individuelle vejledning til kunden.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

40004 

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere

Praktisk information