☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Etablering af biodiverse anlæg (20916)

Varighed
2 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

Du vil efter kurset kunne etablere biodiverse grønne anlæg. Kurset fokuserer desuden på udvikling af eksisterende anlæg med henblik på at øge biodiversiteten i disse anlæg. Udover den praktiske tilgang til etablering af biodiverse anlæg, får du også indsigt i, hvordan biodiversiteten i eksisterende anlæg registreres og identificeres.

 

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan identificere tilstedeværende biodiversitet i eksisterende grønne anlæg og etablere kvashegn eller alternative metoder til etablering af hegn med samme funktion. Deltageren kan medvirke til at veteranisere træer og anvende forskellige metoder til at vedligeholde højt græs for at øge biodiversitet. Deltageren kan håndtere og kompostere grønt affald lokalt.

Målgruppe

Faglærte og ufaglærte anlægsgartnere, der er beskæftiget inden for anlægsgartnerbranche og som ønsker at udvikle sine praktiske kompetencer indenfor biodiversitet. Det er en fordel, hvis kursisten forud for kurset har opnået kompetence, der svarer til AMU-kurset: Biodiversitet i anlægsgartnerfaget

 

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

20916

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere