JU Århus udpeget som værtsskole for nyt grønt videnscenter🌱🤓♻️🧑‍💻 LÆS MERE ☀️ Skolen holder sommerferielukket i uge 28-29-30. Du har mulighed for at tilmelde dig en uddannelse med studiestart til august helt frem til d. 28. juli 2024 ☀️

Planlægning af elevers praktikuddannelse på maskin (49587)

Varighed
1 dag
Type
AMU-kursus

Om kurset

På kurset arbejdes der med tilrettelæggelse af elevers praktikuddannelse på maskinstationen. Deltageren får værktøjer til instruktion af elever i forhold til sikkerhed og selvstændig kørsel med maskiner.

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltageren kan som oplæringsansvarlig på en maskinstation medvirke ved tilrettelæggelse og gennemførelse af elevens praktikuddannelse i virksomheden.

Deltageren kan som oplæringsansvarlig anvende viden om hensigtsmæssig introduktion af elever til selvstændigt at udføre arbejdsopgaver inden for maskinkørsel, herunder give eleven forståelse for personlig sikkerhed og sikkerhed i forhold til at arbejde med maskiner.

Målgruppe

Virksomhedsejere og ansatte på maskinstationer med ansvar for oplæring af elever.

Særlige adgangskrav til kurset

Ingen.

Kursusnummer

49587

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere