☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Trækundskab i bymiljøer, trin 5 (47652)

Varighed
5 dage
Type
AMU-kursus

Om kurset

På kurset lærer du at udarbejde forslag til plantning af træer, samt underbeplantning ved træer, som er egnet til indgå i et bestemt bymiljø, ud fra kendskab til træernes naturlige omgivelser og habitatsforhold samt vækstformer og deres rodsystemer. Du lærer også at forebygge og håndtere svampeangreb på bytræer. Kurset er det femte og sidste kursus i rækken af træplejekurser.

Kurset er et split kursus, der er undervisning på følgende dage:

11. - 13. marts og 21.-22. marts 2024

 

Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus?

Deltagerne kan udarbejde forslag til plantning af træer, som er egnet til indgå i et bestemt bymiljø, ud fra kendskab til træernes naturlige omgivelser og habitatsforhold samt vækstformer og deres rodsystemer. Deltagerne kan udarbejde forslag til underbeplantning ved træer, ud fra kendskab til forskellige underplantnings muligheder for at trives under træer, samt ud fra fordele og ulemper ved underplantning ved træer. Deltagerne kan udføre tiltag, der forebygger og håndterer svampeangreb ud fra kendskab til de mest almindelige svampe, som angriber byens træer, samt vurdering af om træet på grund af svampeangreb er et risikotræ eller vil udvikle sig til et risikotræ.

Målgruppe

Faglærte eller ufaglærte anlægsgartnere, der har eller søger beskæftigelse i anlægsgartnerbranchen.

Særlige adgangskrav til kurset

Træpleje og livsbetingelser, trin 4.

Kursusnummer

47652

Kost og logi

For beskæftigede, selvstændige eller ledige med ret til seks ugers selvvalgt kursus med mere end 120 km. samlet, daglig skolevej, vil der normalt være mulighed for indkvartering på skolen.

læs mere