• Om skolen >
  • Udbudspolitik & samarbejdspartnere

Udbud og udbudspolitik

Det samlede udbud af uddannelser, herunder udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, ajourføres hvert år. Udbuddet af uddannelser godkendes af Ministeriet for Børn og Undervisning. Udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse er i overensstemmelse med Lov om arbejdsmarkedsuddannelser med videre.

Samarbejdspartnere og projekter

Erasmus

JORU 2.0

04-10-2018
JU-praktikanter klar til at udlandsophold
Så er vi klar til at sende et hold nye JU-elever ud i verden. Tak til Erasmus+ som har sponsoreret praktikopholdene.
01-10-2018
JU godkendt som akkrediteret Erasmus+ organisation
Vi er nu godkendt som akkrediteret organisation under Erasmus+ programmets aktion for VET mobilitet.
30-09-2018
Jesper og Peter har vundet sølv til EM i Skills
De to anlægsgartnere, Jesper Frederiksen og Peter Levin, kunne i lørdags træde op på sejrsskamlen i Budapest, hvor de fik en sølvmedalje om halsen. Det er kulminationen på måneders intensiv træning og en tre dages lang konkurrence i Budapest.

Rundvisning i november
06-11-2018
Infoaften på Sønderhøj
07-11-2018
Hør mere om produktionslederuddannelsen.
Åben skole
24-11-2018