• Om skolen >
  • Udbudspolitik & samarbejdspartnere

Udbud og udbudspolitik

Det samlede udbud af uddannelser, herunder udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, ajourføres hvert år. Udbuddet af uddannelser godkendes af Ministeriet for Børn og Undervisning. Udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse er i overensstemmelse med Lov om arbejdsmarkedsuddannelser med videre.

Samarbejdspartnere og projekter

25-01-2019
Faglærte landmænd 2019
Vi er glade for at kunne sige tillykke til et nyt kuld faglærte landmænd, som dimitterede d. 24. januar 2019.
17-01-2019
Ung anno 2019
Sammenslutningen af Unge Med Handicap er gået sammen med tænketanken Perspektiv om at lave en undersøgelse af studie- og levevilkårene for unge med funktionsnedsættelser og handicap.
16-01-2019
JU-elever imponerer Kverneland med innovativ produktudvikling
Grupperne præsenterer nogle skarpe forslag for Kverneland-panelet. Holdet, der ender med at vinde for den bedste idé består af fire JMF’ere. Deres idé rammer plet, da det rent faktisk er en idé, som Kverneland allerede har på tegnebrættet.

Rundvisning i marts
05-03-2019