Kom til Åben Skole d. 27. maj og oplev alle vores uddannelser på én gang. LÆS MERE
  • Om skolen >
  • Udbudspolitik & samarbejdspartnere

Udbud og udbudspolitik

Det samlede udbud af uddannelser, herunder udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, ajourføres hvert år. Udbuddet af uddannelser godkendes af Ministeriet for Børn og Undervisning. Udbuddet af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse er i overensstemmelse med Lov om arbejdsmarkedsuddannelser med videre.

Samarbejdspartnere og projekter

05-05-2021
Info vedr. COVID-19 situationen
Vi opdaterer løbende omkring, hvad restriktionerne betyder for vores elever og kursister.
25-03-2021
21 nye faglærte gartnere klar til at indtage erhvervet
De klarede sig flot gennem deres sidste eksamen, og de er færdige på skolebænken for nu.
26-02-2021
24 nye faglærte jordbrugsmaskinførere fra JU Århus
Alle slap godt gennem nåleøjet. Vi kan sige tillykke til den første kvindelige JMF-dimittend i ca. 15 år.

Åben Skole, Forår 2021
27-05-2021
Oplev alle vores uddannelser på én gang.
JU SOMMERCAMP 2021
29-06-2021
Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem, hvis du har traktorkørekort.