☀️ Glæd dig til en festdag, når vi holder Åbent Hus i Beder torsdag d. 30. maj fra kl. 14-20 ☀️ LÆS MERE

Introduktionsforløb i 8. klasse

I 8. klasse kan du vælge at komme i introduktionsforløb hos os i to eller tre dage. Sammen med en lærer kommer du til at arbejde med praktiske opgaver. Her på skolen kan vi nemlig godt li' at få beskidte hænder. Du møder også nogle af de elever, der går på skolen nu, og en af vores studievejledere kommer og svarer på spørgsmål, inden dit introduktionsforløb er forbi.

Have og Planter (2 eller 3 dages forløb)

Er du klar til at blive en del af den grønne omstilling og tackle klimaudfordringerne? Så hop med på vores spændende eventyr i skolens værksteder!

Her venter en dag, hvor vi arbejder med haver og design af grønne anlæg med fokus på bæredygtighed og klimavenlige løsninger.

I vores drivhuse kan du lære om vigtigheden af at dyrke planter, der gavner både klimaet og biodiversiteten.

Vi tager også en lille tur ind i skoven, hvor vi ikke blot lærer om skovens træer og buske, men også om skovens betydning for at bekæmpe klimaforandringer.

Så vær med til at gøre en forskel og oplev en dag fyldt med grønne udfordringer, læring og handling!

Dyr og Landbrug (2 eller 3 dages forløb)

Er du klar til fremtidens fødevareproduktion? Så tag med til skolens gård i Mårslet! Her venter en dag fyldt med sjov og læring, hvor du får lov til at dykke ned i landbrugets spændende verden.

På gården venter en masse venner - fra køer til grise, høns og geder! Men det stopper ikke dér - vi har også vores maskinpark, hvor du kan opleve alt fra traktorer til en selvkørende robot.

Og hvis du er modig, har vi specialdyr som edderkopper, slanger og mus, der venter på dig!

logo_billede.png

Er du klar til at melde dig til Introduktionsforløb?

Ved du nu, hvilket forløb du gerne vil med på? Så kan du få hjælp af din UU-vejleder til at melde dig til med det samme. Vi glæder os til at se dig.

Nyheder

Uddannelser
08-05-2024
Kurs mod grøn innovation på ny camp
Et nyt initiativ, som er muliggjort gennem støtte fra ”Grøn iværksætterpulje til ungdomsuddannelser 2023” og som er udført i samarbejde med række virksomheder.
Generelt
01-05-2024
Nye campusfaciliteter med grøn rambla snart på vej
Med nye tidssvarende faciliteter, ønsker vi at skabe et inspirerende campusområde, hvor byggeriet og de omkringliggende grønne arealer går op i en højere enhed.
Navne
22-04-2024
Magnus og Nikolaj har vundet DM i Skills
De to nye danmarksmestre Magnus Franch Hald og Nikolaj Dalsgaard Bohfeldt, gav den alt, hvad de havde. De leverede et imponerende stykke håndværk med deres haveanlæg.