Vores talentfulde anlægsgartnerelever, Magnus og Nikolaj, har vundet DM i Skills🥇 LÆS MERE

Hvad skal du lave i din sommerferie?

Hvis du er mellem 12-16 år, så har vi et rigtig godt forslag. Vi er nemlig glade for at kunne invitere dig på JU SOMMERCAMP med masser af sjove dyr, store maskiner, nye venner og oplevelser, du med garanti aldrig glemmer!

Du kan fx blive bedste venner med en ged, prøve at malke en ko, holde en slange, sove med dyrene, makke i vores store maskiner og endda testkøre dem. Uanset, hvad du synes er sjovest, så lover vi, at du får en masse uforglemmelige oplevelser. Om aftenen hygger vi om bålet, du møder en masse nye venner og prøver ting, du helt sikkert aldrig har prøvet før. 

Camp'en foregår på Bredballegård, hvor alle dyr, maskiner og faciliteter også er. Så du bor altså lige midt i, hvor det hele foregår.

Det endelige program er ikke klar endnu, men tag et kig på programmet for sidste camp, og så får du en god idé om indholdet:

Se programmet for 2023

Se video

Hvor foregår JU SOMMERCAMP?

Bredballegård
Nymarksvej 65
8320 Mårslet

Overnatning

Vi gør det drønhyggeligt med iglotelte i maskinhallen mellem vores mange seje traktorer og andet udstyr. Vi sørger for, at placere deltagerne sammen, så de matcher køns- og aldersmæssigt. Husk sovepose og liggeunderlag.

Hvornår kan jeg komme på JU SOMMERCAMP?

Mandag den 1. juli – torsdag den 4. juli 2024

Hvordan melder jeg mig til?

Har du fået lyst til at være med på næste JU SOMMERCAMP, så klik på den røde knap, og du kommer videre til selve tilmeldingen:

Tilmeld

Hvad koster det?

Prisen er 1.500 kr. pr. person inkl. alle oplevelser, kost og logi.

Har du nogen spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte vores søde tovholder/madmor på camp'en:

Anne-Marie-Thomassen.jpg
Anne-Marie Thomassen
Faglærer
Landbrugsuddannelsen